lørdag 23. juni 2012

En uke igjen

Da er det en uke til vi drar til Danmark med Vesla (Siri), Nils Kåre, Sindre Olai og Ingrid Olava. Jentene våre skal selvsagt være med. Vi gleder oss!


Vi har leid oss et hus i Danmark i en ukes tid, og håper på strålende vær. Hvis ikke blir det ingen grilling, som den oppmerksomme leser kan se, så er det ikke så mye overbygget terrasse her heller. Men vi koser oss like godt inne som ute.

Huset ligger i Dronninmølle, ikke så langt fra København. Det lover ikke akkurat godt for fru Vatnelid, som er genetisk disponert for aggressiv shopping. Og København har mye spennende å by på. Ellers er Dronningmølle en litt søvning kystby med mange feriehusområder. Det er en liten strand der, men badetemperaturene er ikke alltid like revmatikervennlige, men tøffinger klarer nok å ta seg et bad hvis de absolutt må. Ellers er det flere hyggelige restauranter i området, og et par puber. Så vi skal nok bli både mette og utørste.

Halvparten av oss drar fredag og tar en overnatting i sør Sverige, resten satser hard og kjører ned på en dag.     Vi har både kjøpt nye dekk og fikset klimaanlegget i bilen, så dette må bli bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar