tirsdag 27. juli 2010

Sinte skilpadder og gode naboer



Dagen i går forbigåes bare i stillhet. Sånn. Ferdig med den. I dag våknet jeg takket være min gode nabo og ny alarm på mobilen. Derfor møtte jeg opplagt og uthvilt til behandling klokken åtte. Siden gikk det bare slag i slag frem til middag klokken syv og påfølgende quiz på terassen. Jeg kan stolt meddele at laget mitt endte på en hederlig andreplass takket god laginnsats.

Kvelden var ennå ung, og jeg hadde to poser med klesvask på rommet. Siden mine forsøk på å utføre klesvask med tankekraft, hadde mislykdes så totalt, måtte jeg innrømme mitt nederlag og krype til vaskestampen. Nå skal ingen påstå at tørkestativene her er av det grande slaget, det er plass til en tskjorte og en shorts. Derfor måtte jeg låne naboens tørkestativ til min grandiose vask bestående av to av hvert slag og noen unevndelige plagg.

Nå er dette med klesvasken i og for seg ikke så viktig, annet enn at det faktisk fører til et poeng. Nemlig at jeg klarte å irritere skilpadden som lå nede i blomsterbedet og tygget på hva-det-nå-var fordi det rant masse vann ned på den fra min klesvask. Og jeg måtte bråflyge inn igjen for ikke å bli angrepet... Og det var da jeg var glad at i dag ikke var i går, for da var jeg så treg og slapp jeg jammen tror den hadde nådd meg igjen, og hvem kan vite hvordan det hadde endt...

1 kommentar:

  1. Hei damen:o))) Ja skilpaddene kan være farlige de;o))). Hva med å slippe klesvask og la vaskeriet ta vasken da???;o))Hører noen rykter om at det er blitt dyrere å få vasket klærne? og ellers så sitter jeg her etter jobb og ser ut på overskyet, vått bergensvær snufs;o)). Kos deg videre og hils alle kjente:o))

    SvarSlett