lørdag 24. juli 2010

Dit pepperen gror

Skulle noen falle for fristelesen å ønske og sende meg dit pepperen gror, kan jeg opplyse at jeg er der nå. Her gror det pepper i alle farger, og det er ellers riktig fint her. Så det er kanskje verdt å ønske folk man vil bli kvitt et helt annet sted. Til opplysninger vokser det også oliven og fiken her...

Lørdag, helg og treningsfri. I går hadde noen av oss første hele dag med behandling. Dagen min startet litt før åtte med individuell gym, eller indisk gym som vi også kaller det. Jeg fikk hilse på min fysioterrorist og han målte styrke og bevegelighet. Jeg tror jeg kom sånn passe ut av det. Så var det videre til undervannsmassasje. Jeg gled ned i badekaret, med bobler, og ble massert med en vannslange. Det er mye mer behagelig enn det kanskje høres ut.
Etterpå måtte jeg skifte like fort som supermann for å rekke gruppegym. Der var de allerede i gang med treningen, og jeg kastet meg med, som om jeg aldri skulle ha gjort noe annet. Treningen var variert og passe hard.
Etter gruppegymmen, eller grupfengüm, som vi liker å kalle det, hadde jeg fri til etter lunsj. Jeg klarte å blingse på kortet og møtte opp til massasje tyve minutter før tiden. Noen er ekstra ivrig. Etter massasjen ble det tid til en drikkepause utenfor behandlingssenteret før jeg gikk ned for å ha bassengtrening. Der ble vi for sikkerhets skyld filmet, sånn at ingen skal kunne si at vi ikke har vært der.

2 kommentarer:

  1. Terroristen din er ikke tilfeldigvis Sertan? ;)
    Savner Balcova, spesielt når du er der! :)

    SvarSlett
  2. Det gjør nesten litt vont å lese dette, men jeg er IKKE misunnelig.. Kose seg, og hilse kjente :o)

    SvarSlett